Слова популярных песен » Lyrics » GuyonWaton - Kok Iso Yo? | Lirik lagu
GuyonWaton - Kok Iso Yo? | Lirik lagu
0 0 00
Play
Lyrics of the song "Kok Iso Yo?" are published on this page. The singer is GuyonWaton. Listen to the song on your smartphone or computer.

Lyrics
GuyonWaton - Kok Iso Yo?

Lyrics

Kok iso yo, kok tegel yo
Opo salahku, neng endi luputku
Wong sing ra sepiro koyo aku iki
Masalah asmoro mung kebagian loro

Ditinggal lungo alesan ra cetho
Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo
Gusti tulung paringono ati sing kuat
Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan

Wayah mongso udan teko
Howo adem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Koe disanding wong liyo

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan
Nggo ngadepi sliramu saiki
Disanding wong liyo

Tau nekat ku mencintaimu
Nanging koe malah milih
Ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji sijine

Kok iso yo (kok iso yo), kok tegel yo (kok tegel yo)
Wong koyo aku masalah asmoro mung kebagian loro

Wayah mongso udan teko
Howo adem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Koe disanding wong liyo

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan
Nggo ngadepi sliramu saiki
Disanding wong liyo

Tau nekat ku mencintaimu
Nanging koe malah milih
Ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji sijine
Songs of GuyonWaton