Слова популярных песен » Lyrics » Yeni Inka, Adella - Iso Tanpo Kowe | Lirik lagu
Yeni Inka, Adella - Iso Tanpo Kowe | Lirik lagu
0 0 00
Play
Lyrics of the song "Iso Tanpo Kowe" are published on this page. The singer is Yeni Inka, Adella. Listen to the song on your smartphone or computer.

Lyrics
Yeni Inka, Adella - Iso Tanpo Kowe

Lyrics

Ademe wengi iki
Elingke sumpah lan janji
Sing wis buk blenjani
Karo koe cah bagus
Sing wes gawe tatu
Teko ning uripku

Semilir angin dalu
Elingke esem guyumu
Soyo tambah jeru
Jeru tembus ning dodo
Mergo buk tinggalno
Koe milih wong liyo

Opo ra ngelingi
Sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi
Pas koe susah ati

Saiki wes bedo
Koe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane
Tak kuat-kuatke
Tak ikhlas-ikhlaske
Nanging bakal tak buktekke

Dongaku nggo koe
Langgeng selawase
Aku iso tanpo koe