Слова популярных песен » Lyrics » DENNY CAKNAN - Kalih Welasku | Lirik lagu
DENNY CAKNAN - Kalih Welasku | Lirik lagu
0 0 00
Play
Lyrics of the song "Kalih Welasku" are published on this page. The singer is DENNY CAKNAN. Listen to the song on your smartphone or computer.

Lyrics
DENNY CAKNAN - Kalih Welasku

Lyrics

Anane mung tresno kalih welasku
Anane mung iki sing tak nduweni

Doyo doyo ngganduli
Doyo doyo nangisi

Kesandung-sandung aku
Maksane atimu

Gapuk meh tumbang
Tak gawe gawe dewe
Raiso ngukur kurang kesadaranku

Kekarepanku yen pancen dadi siji
Iso ngrumat lan baturi
Tekan besok nganti petuk pati
Urung kewujud we kesusu mutusi

Aku sembrono ning ra sepiro
Malah dadi perkoro
Nanging rapopo ketulo tulo
Dadi tulisan kanggo cerito tuo

Anane mung tresno kalih welasku